Снеговалеж
ON OFF

Коледни фигури

Продуктови филтри Продуктови филтри

Нов
9,90 лв.  
Нов
9,90 лв.  
Нов
9,90 лв.  
Нов
17,90 лв.  
Нов
17,90 лв.  
Нов
17,90 лв.  
Нов
21,90 лв.  
Нов
21,90 лв.  
Нов
54,90 лв.  
Нов
54,90 лв.  
Нов
21,90 лв.  
Нов
11,90 лв.  
Нов
54,90 лв.  
Нов
11,90 лв.  
Нов
21,90 лв.  
Нов
21,90 лв.  
Нов
11,90 лв.  
Нов
15,99 лв.  
Нов
54,90 лв.  
1 2 3 4 5 6

Коледни фигурки: магията на Коледа в дома

Коледните фигурки са неизменна част от украсата за светлите празници. Те добавят нотка магия и създават празнично настроение. В онлайн магазина KolednaUkrasa.bg ще намерите разнообразие от коледни фигурки. Предлагаме мечета, пингвини, преспапиета (водни токи), коледни елфи, еленчета и коледни плюшени играчки.

Мечетата са символ на любов и нежност. Те са чудесен начин да добавите уют и топлина към дома си. Пингвините пък са забавни и очарователни. Коледна фигурка на пингвинче с шапчица ще носи игриво зимно настроение, като част от декорацията. Коледните елфи са помощници на Дядо Коледа и следят кое дете слуша и кое не толкова. Еленчетата са символ на Коледа. Те са чудесен начин да създадете празнично настроение.

Коледни фигурки от KolednaUkrasa.bg са не само красиви, но и специални. Те носят специални послания за любов, приятелство и радост. Ето някои от нашите предложения за коледни декорации, които са ръчно изрисувани и са изработени от висококачествени материали. Те са чудесен подарък за близки и приятели.

  • Коледна фигурка пингвини с надпис - Ние наистина те обичаме много, мамо!
  • Коледни пингвинчета с надпис - Времето лети, когато сме заедно!
  • Снежни човечета с надпис - С приятели празника е по-светъл!

Не се страхувайте да бъдете креативни! Можете да комбинирате различни коледни фигурки, за да създадете свой собствен уникален стил. Ето няколко съвета как да декорирате дома си с коледни фигурки:

  • Поставете коледни фигурки на елхата.
  • Поставете коледни фигурки на камината.
  • Поставете коледни фигурки на масата за хранене.
  • Поставете коледни фигурки по рафтовете.

Бъдете забавни и не забравяйте да добавите малко хумор към декорацията си! Например, можете да поставите смешни коледни елфи, които се катерят по камината или добавете на елхата коледни фигурки като кисела краставичка, Дядо Коледа на мотор или коледна кравичка.

С коледни фигурки от KolednaUkrasa.bg Коледа ще бъде още по-специална и забавна!